Contracte de studii 2020/2021+vizare carnete studenți

Postat în Anunțuri, Anunțuri contracte de studiu, Anunțuri studenti, Noutati
  • Conform aprobării Senatului din data de 21 septembrie contractele se completează în AcademicInfo, se exportă/listează și se semnează (de mână sau electronic).
  • În perioada  24 septembrie- 1 octombrie studenții vor putea încărca pe platforma AcademicInfo contractele de studii scanate sau cu semnatură electronică. Secretariatele vor putea exporta contractele și le vor stoca electronic.
  • Contractele originale vor fi aduse la secretariatul facultății în momentul în care studentul începe activitatea didactică față în față.
  • Studenții din anul întai vor putea recupera parola pe AcademicInfo începand de la 26 septembrie  pe platforma https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/ urmând instrucțunile afișate acolo.
  • În AcademicInfo toți studenții vor avea datele de conectare pe Microsoft Teams. Până în data de 28 septembrie toți studenții vor avea acces pe Teams.

!!! Pentru depunerea contractelor de studiu și vizarea carnetelor studenților din ani mai mari decât cel întâi rugăm toți șefii de an în măsura posibilităților să adune carnetele și contractele de studii pentru a evita aglomerațiile, în special în contextul actual!

!!!! Pentru depunerea contractului și vizarea/primirea carnetului de student și a legitimațiilor vă rugăm să vă programați online AICI