Felvételi eredmények – 2020. július

 A HELYEK ÚJRAELOSZTÁSA utáni eredmények

Az újraelosztások utáni helyek visszaigazolása 2020. július 28-29. között történik (2020. július 29., 12:00 órai határidővel). Kérjük, hogy a tanulmányi szerződést csak azok a jelöltek töltsék ki (vagy töltsék ki újra), akiknek a helyek újraelosztása után megváltozott a besorolása (tandíjas helyről államilag támogatott helyre kerültek át vagy várólistáról kerültek át a bejutottak listájára) és figyeljék a weblapot a legfrissebb információkért.

ELŐZETES felvételi eredmények

BIOLÓGIA magyar tagozat

ÖKOLÓGIA ÉS TERMÉSZETVÉDELEM magyar tagozat 

GEOLÓGIA magyar tagozat

A bejutott felvételizők helyének megerősítése július 22-24 (július 24-én 12 óráig) között kerül sorra: az e-mail címmel és személyi azonosítószámmal (CNP ) való on-line felvételi rendszerbe való belépés után be kell jelölni a “4 Lépés– Hely megerősítése” menüpontot. Itt látható a szak amire a jelentkező felvételt nyert a Biológia és Geológia Karon belül. Itt a felvételizők azonosíthatják magukat a beiratkozáskor kapott azonosítószám alapján, ami kinézhető a platformon a “Beiratkozás státusza” szekcióban.

Ki kell tölteni a Tanulmányi szerződést, valamint a Beleegyezési nyilatkozatot, majd ezeket ki kell nyomtatni, ALÁÍRNI, keltezni és szkennelni:

Alapképzés MINTA ITT        található

Magiszteri képzés MINTA ITT         található – nappali képzés

Magiszteri képzés MINTA ITT         található – távoktatás

A szerződés mintája és a nyilatkozat letölthető a felvételiző fiókjából a 4 Lépésnél.

FIGYELEM: Fontos!!! A “doménium és szak” szekciót a következőképpen kell kitölteni:

Alapképzés Magiszteri
Doménium Szak Látogatásos szak Látogatás nélküli szak
BIOLÓGIA Biológia Orvosi biológia
KÖRNYEZETTUDOMÁNY Ökológia
GEOLÓGIA Geológia

Ha a felvételiző a várólistán van, akkor az Újraelosztás gombot kell megnyomja, és a következő kérvényt kell kitöltse: MINTA ITT         található

Ha a felvételiző a nem jutott be az első opcióra, és szeretne a kívánt opcióra kerülni, akkor az Újraelosztás gombot kell megnyomja, és a következő kérvényt kell kitöltse: MINTA ITT         található

FIGYELEM! Ahhoz, hogy a felvételiző az újraosztásában részt tudjon venni, szükséges annak a helynek a megerősítése amire előzőleg bejutott.

Ha a felvételiző tandíjas helyre jutott be, a hely megerősítésének feltétele a beiskolázási díj első részletének kifizetése a következő képen:

– ALAPKÉPZÉS: 500 lej

– MAGISZTERI – látogatásos: 550 lej

– MAGISZTERI – csökkentett látogatásos: 625 lej

A díj kifizetése:

– Online platformon csatolni kell a kifizetést igazoló emailt

– Banki vagy postai átutalés esetén – az Egyetem számlájára (contul: RO35TREZ21620F330500XXXX, cod fiscal: 4305849), be kell írni PENTRU FACULTATEA DE BIOLOGIE ȘI GEOLOGIE; RATA 1, FELVÉTELIZŐ NEVE (főleg ha a kifizetést egy családtag végzi) 

– a kifizetési bizonylatot fel kell tölteni a tanulmányi szerződéssel és a beleegyezési nyilatkozattal együtt

Ha az újraelosztás során a felvételiző egy megerősített tandíjmentes helyre kerül (az új szakra való tanulmányi szerződés kitöltése révén), a felvételiző kérheti a kifizetett díj visszafizetését 2020 november 1-ig (szükséges dokumentumok a visszafizetéshez: írott kérvény, a kifizetés bizonyítéka, személyi igazolvány másolat és bankszámla – extras cont) a andreeaoachis@yahoo.com vagy biogeo.ubb@gmail.com email címre.

A bentlakási helyet igénylő kérés: MINTA ITT található.

!!!!!

Egyidőben ezzel a megerősítéssel (a szerződés aláírása révén), a felvételiző elkötelezi magát arra, hogy amikor lemond a felvételi alkalmával szerzett helyről, bead aláírt és keltezett írott kérvényt  (a szerződés megsemmisítése érdekében), amit szkennelve el lehet küldeni online a biogeo.ubb@gmail.com címre.

Ez azért kötelező, mert egy diáknak csak egyszer van joga TANDÍJMENTES helyre az ALAPKÉPZÉS / MAGISZTERI során.

!!!!!

A hely meg nem erősítése maga után vonja a hely elvesztését!