21. Kolozsvári Biológus Napok

Kedves biológusok és ökológusok, kedves érdeklődők!

Az Európában is tomboló koronavírus fertőzés miatt Egyetemünk elrendelte minden nemzetközi konferencia felfüggesztését. Emiatt, sajnálattal ideiglenesen felfüggesztjük a 21. Kolozsvári Biológus Napok konferenciát. A konferencia új időpontjáról mielőbb értesítünk minden kedves érdeklődőt. Megértésüket köszönjük!

A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Magyar Biológiai és Ökológiai Intézete az Apáthy István Egyesülettel és az MTA Kolozsvári Akadémiai Bizottság Biológiai és Ökológiai szakbizottságával közösen az idén is megrendezi a Kolozsvári Biológus Napokat, ezúttal a 21. kiadást, 2020. április 3-4. között.

A két napig tartó tudományos rendezvényt a résztvevők a biológiát és az ökológiát széles körben átfogó előadásaikkal tarkítják. Előadóként egyetemi oktatók, kutatók, doktoranduszok mellett frissen végzett vagy éppen jelenlegi egyetemi hallgatók is bemutatkoznak erdélyi és magyarországi egyetemekről egyaránt.

A hallgatóság soraiban szeretettel látunk mindenkit, visszavárjuk a Kolozsváron végzetteket, és mindazokat, akiket vonz ez a pezsgő, színes város.


Jelentkezés a 21. Kolozsvári Biológus Napokra: itt.

A 21. Kolozsvári Biológus Napok programja: készülőben.

A plenáris előadókkal és előadásaikkal kapcsolatos információk: készülőben.

A Kolozsvári Biológus Napok előző kiadásai itt.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A szervezők részéről:
Fenesi Annamária, fenesi.annamaria[kukac]gmail.com
Vágási I. Csongor, csvagasi[kukac]gmail.com
Hartel Tibor, hartel.tibor[kukac]gmail.com

[kukac] = @