Burse semestrul 1 2020/2021

Postat în Anunțuri, Anunțuri studenti

Repartizarea burselor a fost afișată în aplicația AcademicInfo, fiecare student care a obținut bursă poate vedea acest lucru pe baza user-ului și a parolei primite, la secțiunea Informații (din meniul din stânga-banda albastră).

Pentru transmiterea contului IBAN: Studenții bursieri care NU AU DEPUS PÂNĂ ÎN ACEST MOMENT UN EXTRAS DE CONT/CONT IBAN LA SERVICIUL SOCIAL trebuie să trimită electronic, scanat/pozat, un extras de cont/cont IBAN personal la adresa social@ubbcluj.ro. Pe extrasul de cont să menționeze facultatea la care studiază, tipul bursei (performanță, merit, socială), în ce an de studiu sunt (I, II, III sau IV), să verifice să fie trecut și CNP-ul și să mentioneze dacă și-au schimbat numele (unde e cazul). Pentru toți studenții bursieri, care au comunicat până acum un extras de cont/cont IBAN la Serviciul Social, conturile IBAN vor fi preluate din baza de date existentă. Băncile cu care UBB-ul are convenție sunt: BT, BRD, BCR, ING, Raiffeisen, CEC si OTP.

Listă preliminară Burse semestrul 1 2020/2021

Completările dosarului se acceptă până în data de 28.10.2020 ora 12 (PM/dupămasa) în format electronic pe adresa de email: biogeo.ubb@gmail.com.