Repartizare Cămine an universitar 2020/2021

Postat în Anunțuri, Anunțuri cazare, Noutati

LISTA Etapa  a 2-a de redistribuire 2020/2021

Studenții care au obținut un loc în cămin în această etapă sunt rugați să îl preia în perioada 26-30.10 în intervalul orar 07:30-14.

Documentele necesare sunt: copie după buletin, poză tip buletin și taxa pentru prima lună de cazare.

Studenții care urmează să fie cazați în semestrul 2 sunt rugați să urmărească site-ul pentru anunțarea perioadei de cazare.

Listă repartizări cămine după redistribuire 2020/2021

Cererile de redistribuire pentru cămin se pot depune până în 01.10.2020 ora 12 (PM) pe email la biogeo.ubb@gmail.com !!!

Liste finale repartizări cămine 2020/2021

Modalitatea de preluare a locului în cămin o puteți consulta AICI

Lista studenților repartizați în cămine este atât pentru contextul în care se vor relua cursurile față în față cât și pentru scenariul Hibrid 3 ales de Facultatea de Biologie și Geologie. În realizarea repartizării s-a luat în considerare modul de desfășurare al activităților didactice în acest an pe care îl puteți consulta AICI

Repartizarea în căminele studenţeşti s-a făcut ţinând cont de numărul studenţilor bugetaţi pe specializări, an de studiu, linie de studiu, nivel licenţă şi master, distribuția pe fete şi băieţi precum şi pe baza prevederilor Regulamentului de cazare al UBB. Diferenţele la mediile de acordare a locurilor în căminele studenţeşti sunt justificate prin mediile de la linii de studiu diferite, cazuri medicale sau sociale.

Pentru consultarea tabelului cu repartizarea locurilor vă rugăm să aveți în vedere următoarele:

  • S-a făcut repartizarea inițiala într-un context NON-COVID pentru un număr mai mare de locuri primite de la Universitate. Acest număr a fost repartizat pentru toate specializările și toți anii de studiu.
  • Activitățile didactice în semestrul 1 (2020/2021) se vor desfășura conform scenariului Hibrid 3, menționat mai sus, astfel numărul de locuri alocate facultății este unul mult mai mic, conform instrucțiunilor primite de la DSP (câte doi studenți în camera, cu baie proprie).
  • Vă puteți verifica dacă ați obținut un loc în cămin pe baza Legitimației de concurs (în cazul celor admiși acum în anul 1) sau pe baza Numărului matricol (în cazul anilor mari)

Explicație tabel Repartizare cămin explicatie camine !!!

Lista pentru REPARTIȚIA LOCURILOR o puteți consulta AICI

Cazare-an-universitar-2020-2021-doctoranzi

Adresele căminelor se pot consulta AICI.

Cazarea studenţilor se face conform procedurii cuprinse in Hotărârea Senatului UBB nr. 8322/22.06.2020 privind modificarea Regulamentului cadru de cazare în căminele studențești.

Tarifele practicate de Universitatea Babeş-Bolyai pentru cazarea studenţilor în căminele studenţeşti se găsesc la această adresă.

Calendarul preluării locului se va afișa ulterior.